Welkom bij THclinic

LPG Endermologie

Ontdek de Kracht van Natuurlijke Schoonheid

Bij Th Clinic benaderen we LPG Endermologie als een kunstvorm. Onze ervaren specialisten beginnen met een gedetailleerde analyse van je huid en lichaam, om een gepersonaliseerd behandelplan te creëren dat precies past bij jouw behoeften en doelen. Onze behandelingen zijn niet alleen effectief, maar ook ontspannend en verjongend. Ontdek de kracht van natuurlijke schoonheid met LPG Endermologie bij thCLINIC. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek hoe deze innovatieve behandeling je kan helpen om je natuurlijke schoonheid te omarmen en een stralende, zelfverzekerde versie van jezelf te worden. Met LPG Endermologie ben je slechts een behandeling verwijderd van een stralende, zelfverzekerde versie van jezelf.
Cellulite reduction endermologie treatment on woman tighs
  1. Strakkere Huid: LPG Endermologie stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine, wat leidt tot een stevigere, strakkere huid. Het vermindert zichtbaarheid van cellulitis en verbetert de huidelasticiteit.
  2. Vermindering van Vochtretentie: Door de lymfecirculatie te verbeteren, helpt LPG Endermologie bij het verminderen van vochtretentie en zwellingen, waardoor de contouren van het lichaam worden verbeterd.
  3. Verbetert de Huidtextuur: De mechanische stimulatie van Endermologie verwijdert dode huidcellen en verbetert de huidtextuur, waardoor een zachte, stralende huid tevoorschijn komt.
  4. Pijnverlichting en Ontspanning: Naast het verbeteren van de huid, kan LPG Endermologie ook spierpijn verlichten en een gevoel van ontspanning bevorderen.
  1. Lichaamscontouring: LPG Endermologie helpt bij het modelleren van het lichaam, waardoor je natuurlijke rondingen naar voren komen en de huid strakker wordt.
  2. Cellulitisbehandeling: Door de huidstructuur te verbeteren, vermindert Endermologie zichtbare cellulitis, waardoor de huid gladder wordt.
  3. Gezichtsbehandeling: LPG Endermologie kan worden toegepast voor niet-chirurgische facelifts, waarbij het de huid verstevigt, rimpels vermindert en een jeugdige uitstraling bevordert.
  4. Postoperatieve Herstel: Het kan ook worden gebruikt voor postoperatieve herstel na plastische chirurgie om zwellingen te verminderen en littekens te verbeteren.