Welkom bij THclinic

Hoofdhuidtherapie

Behandelingen Hoofdhuidtherapie

De hoofdhuid kan tijdelijk of langdurig disfunctioneren Hoofdhuidproblemen kunnen ook tegelijk optreden omdat ze met elkaar in verband staan. Zo kan haaruitval bijvoorbeeld worden veroorzaakt door overmatige talgafscheiding, een hoofdhuid kan last hebben van roos maar ook van overgevoeligheidsverschijnselen zoals jeuk, roodheid enz. Onze  treatments hebben een synergetische methode toegepast waardoor alle huid- en haarproblemen gezamenlijk en op maat van de patiënt kunnen worden behandeld. Een gepersonaliseerde manier, waarbij doeltreffendheid, een aangenaam gevoel van welzijn centraal staat.

DE KRACHT
VAN 100% BIODYNAMISCH,
GEMICRONISEERDE PLANTEN

Een methode die de doetreffendheid van actieve bestanddelen, bereid door een gelenisch laboratorium, een oneindig aromatherapeutisch en zintuiglijk welzijn van de formules inzet om van elke toepassing om te toveren tot een ritueel. 

Niet enkel wordt je huidprobleem aangepakt, tijdens deze treaments wordt je ondergedompeld in een wereld van duurzame luxe. 

Natuurlijke ingrediënten
ULTRA-EFFECTIEVE TECHNOLOGISCHE ACTIEVE INGREDIËNTEN
VOOR SPECIFIEKE TOEPASSINGEN / “ZERO MILE” BIODYNAMISCHE ACTIEVE
PRINCIPES / BIODYNAMISCHE EN BOTANISCHE ESSENTIËLE
OLIËN / BIOLOGISCHE EXTRACTEN / PLANTAARDIGE INGREDIËNTEN
/ CONDITIONERS EN EMOLLIËNTEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG /
ACTIEVE INGREDIËNTEN VAN FAIRTRADE MARKTEN

ZONDER AGGRESSIVE INGREDIENTEN:
SLS / SLES / PARABENEN / SYNTHETISCHE PARFUMS / KUNSTMATIGE KLEURSTOFFEN / PEG-PPG-BG / GMOS / PETROLATUM /PHTHALATES / EDTA

Headspa: Het welzijn
vertrekt altijd
uit het hoofd

Echte eigentijdse luxe is de tijd die we eraan besteden om voor onszelf te zorgen. De OW Head.SPA-lijn en de holistische wellnesstechnieken van de OW Head.SPA combineren extreme kwaliteit en zintuiglijk comfort.

Ik bied mijn klanten de multisensorische ervaring van een SPA-kapsalon dat werkt door middel van exclusieve diensten die zijn ontworpen voor schoonheid, welzijn en ontspanning. Een salon waar consultancy en persoonlijke service de normen van uitmuntendheid en uniciteit bereiken.

HOOFD VS HAAR

IK definiëer mijn salon niet als Hair.SPA, maar eerder
als Head.SPAs.

De bedoeling is om niet enkel het haar, de esthetiek en het uiterlijk van de klant te verzorgen. Ik wil ook elke persoon in eigen waarde en innerlijke schoonheid
verwelkomen. Luisteren & verwennen voor wie het uiterlijk een expressie is van het innerlijke.

 

Elk product wordt een onmisbaar onderdeel van je
schoonheidsroutine in het salon en thuis.

De O Way Head.SPA-lijn is ontworpen voor gebruik niet
alleen op het haar en de hoofdhuid, maar ook op het
gelaat en het hele lichaam.


Door de applicatietijden te veranderen, heb je in
één keer een complete behandeling voor gelaat,
decolleté en lichaam, een huidpeeling en een
intensief pakket voor de haarlengtes.

TUSSEN GEZONDHEID EN SCHOONHEID KIES IK VOOR BEIDEN

Voor onze Head.SPA salons kiezen we bewust kostbare producten en behandelingen. Geformuleerd door groene chemie; bio-dynamische en organische ingrediënten welke de gezondheid, het milieu en de bio-diversiteit respecteren.
Anticiperend op de hedendaagse trends, heeft OWAY een duurzame lijn gecreëerd, die vegan-friendly en vrij van chemicaliën, toxische
of allergene substanties is, rijk aan bio-dynamisch actieve ingrediënten met
gecertificeerde productie.