Welkom bij THclinic

Chemische peelings

Onze deskundige aanpak

Wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke aanpak essentieel is. Chemische peelings laat je best uitvoeren door een huidtherapeut of dermatoloog aangezien je echt voldoende dient geschoold te zijn zodat je gecontroleerd te werk kan gaan. Na het uitvoeren van een grondige analyse zullen wij bepalen welk type peeling het best bij je past. Wij bieden verschillende soorten peelings aan. Deze variëren in intensiteit, om aan te sluiten bij verschillende huidbehoeften.

Onze peelingprocedures worden uitgevoerd met de grootste zorg en aandacht, met als doel je een veilige, effectieve en comfortabele ervaring te bieden. Na de behandeling bieden wij uitgebreid nazorgadvies om ervoor te zorgen dat je huid optimaal herstelt en je langdurig van je resultaat kan genieten.

 

Neem vandaag nog contact op voor een consult en ontdek hoe we je kunnen helpen je natuurlijke schoonheid te herstellen en je huid te laten stralen. Dankzij thCLINIC ligt een gezonde, stralende huid binnen handbereik

young woman taking off peeling mask

Chemische peelings zijn medische behandelingen waarbij een speciale chemische oplossing op de huid wordt aangebracht. Deze oplossing exfolieërt de bovenste laag van de huid, waardoor beschadigde, dode huidcellen worden verwijderd. Dit proces stimuleert de groei van nieuwe huidcellen en bevordert de natuurlijke vernieuwing van de huid.

  1. Verbeterde huidstructuur: Chemische peelings verminderen fijne lijntjes, rimpels en onregelmatigheden in de huidtextuur, waardoor je huid er gladder en jonger uitziet.
  2. Acne en acnelittekens: Peelings kunnen helpen bij het verminderen van acne en de littekens die door acne zijn achtergelaten, door de poriën te ontstoppen en de huidtextuur te verbeteren.
  3. Pigmentatieproblemen: Peelings verminderen hyperpigmentatie, zoals zonneschade, ouderdomsvlekken en melasma, waardoor de huid een egale teint krijgt.
  4. Stimulatie van collageen: Peelings bevorderen de aanmaak van collageen, wat de huid steviger en veerkrachtiger maakt, en fijne lijntjes en rimpels vermindert.
  5. Stralende huid: Door de dode huidcellen te verwijderen, onthult een chemische peeling een frisse, stralende huid.