Welkom bij THclinic

TINE HYLEBOS

Therapeut voor huid en haar

Bij thCLINIC hanteren we een unieke aanpak voor ware transformaties. Door een grondige analyse van de huid én hoofdhuid, inclusief de hormoonhuishouding en analyse, voeding en lifestyle, stellen we een op maat gemaakt behandeltraject samen. We herstellen je huid op natuurlijke wijze met verschillende behandelingen. 

De focus ligt op het luisteren naar jouw wensen, behoeften en doelen, zodat we samen gewenste én duurzame resultaten kunnen behalen voor jouw huid en haar. 

Blijf volhouden, want bij thCLINIC zijn we er om jou écht te helpen en je vertrouwen in je huid terug te geven

SERGEY OSTAPCHUK

Gerenomeerd dermatoloog esthetisch arts

Dokter Sergey Ostapchuk is een gekende naam binnen de wereld van de mesotherapie. Hij behaalde zijn diploma dermatologie en chirurgie aan de Medische Universiteit van Donetsk.

Lid van de Europese Vereniging van Dermatologen. Lid van de Mesotherapie Vereniging

Hij leidde Tine op tijdens haar opleiding in Barcelona en is nog steeds actief in Barcelona voor het bedrijf Tonskani. Waar hij werkt als trainer en hoofd ontwikkeling. Het is een hele eer dat hij deel uitmaakt van ons team!

Geweldig!

Ik werd enthousiast en vriendelijk ontvangen. De arts die de behandeling deed, was heel zacht, je voelt dat hij zijn tijd neemt en kennis van zaken heeft.

Ann Sourdeau

Als expert in mannenverzorgingsproducten werk ik al jaren samen met Tine. Haar motto is "vallen en weer opstaan". Tine is een echte vechter ...

C.

Onder het motto zorg goed voor jezelf stapte ik onlangs bij Tine van thClinic binnen voor een huidanalyse, want ik wou een frisse blik ...

Lut Reniers